ekte bacalao hvit variant

si hei til vårt nyeste produkt;
 primar ekte bacalao - hvit variant

Bacalao inneholder som kjent klippfisk, og i flere spansk- og portugisisk- talende land finnes det mange oppskrifter med klippfisk som sentral ingrediens. Spanjolene selv har faktisk et ordtak som sier at "en god husmor bør kunne 365 oppskrift med klippfisk" - en for hver av årets dager. Vi har kokt og smakt oss gjennom mange forskjellige oppskrifter før vi landet på denne hvite varianten.

Primar Ekte Bacalao Hvit Variant

Primar Ekte Bacalao - Hvit Variant er et godt alternativ til den allerede populære Primar Ekte Bacalao Original, men med et helt annet smaksbilde. Sistnevnte er fremdeles Norges mest solgte og har vært det siden den kom på markedet i 1997.  

Vårt nye produkter består av saltet og tørket torskefisk (alaska pollock) og grønnsaker i en fløyelsmyk hvit saus. Smaksopplevelsen toppes med innslag av oliven, soltørket tomat og hvitløk. Med andre ord - enda et produkt i rekken av "ukens enkleste fiskemåltid". Og med det bidrar vi også til at Norges befolkning øker sitt fiskekonsum, hvor myndighetene har mål om en økning på 20%.

Nå, har du lyst til å smake? Se full oversikt over hvilke butikker som tilbyr Primar Hvit Bacalao - Hvit Variant.