Siste nytt

I dag feirer vi Sjømatens dag, og hva passer vel da bedre enn et herlig fiskemåltid til middag?

Les mer
Hurra for sjømat

Hva er unikt med produktene fra Primar?I Folldal, ved foten av Rondane, produserer vi med stolthet våre velsmakende middagsretter – alle med hvert sitt unike særpreg. Ekte Bacalao Originalen ble lansert i 1997 som første ferske, ferdige bacalao og har siden beholdt posisjonen som Norges mest solgte bacalao og en av de mest solgte ferske ferdigrettene.

Les mer
Hva er unikt med produktene fra Primar?

Gode råvarer og tid er nøkkelen til en god gryte. I Primar er vi genuint opptatt av å sikre kvalitet i produksjonen av våre produkter.

Les mer
Vårt fokus på kvalitet og norske råvarer

Primar Ekte Bacalao – Hvit Variant er et godt alternativ til den allerede populære Primar Ekte Bacalao Original, men med et helt annet smaksbilde.

Les mer
Si hei til vårt nyeste produkt; Primar Ekte Bacalao – Hvit Variant

Helsedirektoratet ønsker at vi nordmenn kutter forbruket av kjøtt til fordel for mer hvit fisk – helst 3 ganger i uken. Hvorfor? Fordi den er sunn, trygg og bærekraftig.

Les mer
Derfor bør du spise mer hvit fisk

Sissel Opshaug drifter Primar fra hovedbasen i Folldal, er aktiv i næringslivet og har en kalender som til stadighet er full. Nå forteller hun status.

Les mer
Sissel forteller om rollen som daglig leder og fremtidsutsiktene for Primar