om_primar_bacalao

Ekte Bacalao

Originalen siden 1997

Primar Ekte Bacalao har vært Norges mest solgte siden den kom på markedet i 1997.
Den er basert på farmors oppskrift fra 1918. Historien om Primar Ekte Bacalao er et bacalaoeventyr som strekker seg over tid, ulike steder i Norge og flere generasjoner – den kan du lese mer om her.


Vi bruker skinn og beinfri filet av torskefisk i vår bacalao. Desverre kan det allikevel forekomme at det finnes bein.

Ingredienser


Saltmodnet og tørket filet av torske fisk (28 %), løk, potet, tomatpuré, rapsolje, krydder, salt.


OPPBEVARING Høypasteurisert. Kjølevare 0-4 °C. Holdbar inntil 7 dager etter åpning. Uten konserveringsmidler. GLUTENFRI.

NÆRINGSINNHOLD PER 100 GRAM


Energi 446kJ (107 kcal)
Fett 5,5 g
herav mettet fett: 0,4 g
Karbohydrater 8 g
herav sukkerarter: 4,6 g
Protein 5,9 g
Salt 0,8g